O nama

FOTO Sandi fotografski je studio kojeg je osnovao Aleksandar Šmider Sandi još davne 1940. god.  u Vlaškoj ulici 99 a u Zagrebu, a od 1986. god. samostalno ga vodi njegova kćer Tea Šmider Frljužec, fotograf s iznimno bogatim iskustvom koja svoju od oca naslijeđenu ljubav prema ovom pozivu brižno njeguje do danas, na istoj adresi i s istim žarom, kombinirajući dugogodišnje iskustvo s modernom tehnologijom.


Bilo da snimamo vjenčanja, trudnoću ili zajedništvo obitelji, cilj nam je fotografijom ispričati intimnu priču najvažnijih dana u Vašem životu. Nenametljivo i opušteno bilježimo Vaše posebne trenutke i omogućavamo Vam da ih čuvate do kraja života.


Tea Šmider Frljužec fotograf je s iznimno bogatim iskustvom. Obrazovanje: Škola Primijenjene Umjetnosti 1981. Majstorski ispit 1997. Nagrada za najbolju fotografiju 1988.


Stručan tim Foto Sandija svoj posao radi s ljubavlju, prateći moderne trendove struke. Za nas je fotografija u prvom redu umjetnost, kojoj pristupamo kombinirajući dugogodišnje iskustvo s modernom tehnologijom.


Zadovoljstvo na licima naših dragih mušterija naš je najveći uspjeh!


Zadaća fotografa da promatranjem osobe spozna njegovo biće, da kod njega probudi povjerenje i svaki detalj prouči sa zanimanjem , tajna je naše svake uspješne fotografije.