Što radimo

 

 

Fotografiranje vjenčanja i ostalih svečanosti

Naš kreativni tim stručnjaka koristi najsuvremeniju opremu i dugogodišnje iskustvo kako bi ovaj najvažniji dan u Vašem životu ostao zauvijek ovjekovečen našim objektivom. Naravno, osim vjenčanja, nudimo Vam fotografiranje i svih ostalih svečanosti i događaja. Strast, radišnost i ljubav prema fotografiji samo su neki od razloga iznimnih rezultata našeg rada, no slika ipak govori tisuću riječi, pa se nećemo puno hvaliti, nego sud donesite sami pogledom na našu galeriju.

 

Fotografiranje djece

Profesionalne fotografije beba, mama, tata, trudnica….Znate i sami, vrijeme prolazi TOLIKO brzo… zaustavite ga! Ovjekovječite ljubav koju osjećate i barem na tren zaustavite vrijeme. Djeca možda rastu brzo, ali fotografija traje zauvijek.

Jedina briga neka Vam bude odabir lokacije fotografiranja (u ateljeu, u Vašem domu ili u prirodi).

 

Fotografiranje kućnih ljubimaca

Ljubav prema kućnom ljubimcu posebna je stvar i pojam je koji samo neki shvaćaju. Oni koji razumiju o čemu pričamo, složiti će se da su kućni ljubimci dio njihove obitelji. Fotografiramo Vaše kućne ljubimce, i koliko god možda zaigrani ili nemirni bili, garantiramo da će fotografije koje ćete dobiti biti nešto doista čarobno.

 

Portreti

Od samog početka ateljea, Foto Sandi označava suvremenu portretnu fotografiju. Svakoj osobi pristupa se individualno i posebno, pokazujući ono najbolje na njoj. Bilo da trebate portret za uspomenu, CV, internet stranicu…

Zablistajte na fotografiji, prepustite se našim stručnjacima i iznenadite sami sebe.

 

Book

Vjenčanje? Rođendan? Krštenje djeteta? Neki ljudi zauzimaju posebna mjesta u našim životima…izabrati poklon za voljenu ili iznimno dragu osobu  zna predstavljati pravi izazov. Kako iznenaditi i razveseliti u isto vrijeme? Želite poklon za kojim koji će mladenci ili slavljenik posegnuti i nakon nekoliko godina? Ispričajte im njihovu omiljenu priču. Vi izaberite priču, bilo to priča o upoznavanju mladenaca, ili o dosadašnjim uspjesima slavljenika…. i dozvolite nama da ju ispričamo serijom forografija i kolaža, upakiranih u lijepo dizajniranu knjigu…Svaki “book” izrađujemo zasebno, s velikom pažnjom, što ćete primjetiti i po malim individualiziranim detaljima. Poklonite trenutke kojih se Vaši voljeni rado sjećaju.

 

Fotografiranje za CV

Mnogi će, zaokupljeni fotogeničnosti, u CV priložiti fotografiju s kojom su zadovoljni “jer su dobro ispali”, ne razmišljajući pritom o vrlo specifičnoj namjeni koju ta fotografija ima. Fotografija za CV zasigurno je jedan od faktora u procesu eliminacije… dopustite profesionalcima da Vas predstave u najboljem mogućem svjetlu, i omogućite Vašim budućim poslodavcima impresivan uvid u Vaše “profesionalno ja”.

 

Poklon Bon

Umorni ste od traženja idealnog poklona za dragu vam osobu ili jednostavno nemate više toliko vremena da osmislite idealan poklon? Mi imamo rješenje…
Darujte naš poklon-bon i ostalo prepustite nama. U okviru vrijednosti poklon-bona osmislit ćemo najkreativniji personalizirani poklon u obliku fotografije ili fotobooka za dragu vam osobu.